La Cançó de Capçalera de… Roger Coma

Coma

Tenim el plaer de tenir com a convidat aquest mes a l’espai “La Cançó de Capçalera” a Roger Coma, actor, director i escriptor.

L’hem pogut veure a la gran pantalla fent diferents papers a pel·lícules com Carícies de Ventura Pons, Salvador de Manuel Huerga, o El Greco de Yannis Smaragdis. També interpretant personatges diversos a sèries de televisió com El ComisarioGran Nord, per citar-ne només dues. I al teatre representant obres de Shakespeare, o de Calderón de la Barca entre molts d’altres. També s’ha atrevit com escriptor, amb el llibre “Sí això és París” de l’editorial Columna. Sens dubte un convidat polifacètic.

Actualment dirigeix i actua a la sèrie online “Les Coses Grans” , que pots veure a través de la seva web: www.lescosesgrans.com

Avui Roger Coma ens respon a la nostra pregunta de quina és la seva cançó de capçalera, aquella que per ell és més especial que les altres, aquella que passi el que passi sempre formarà part d’ell… la d’en Roger és aquesta:

“Voglio vederti danzare” de FRANCO BATTIATO.